Landlig omgivelser her på slippenPÅ SLIPP En brakke fungerer som kontor på slippen

 Eventyr blir satt inn på sin plass. Vi sitter på Yacht Klubben å ser på...

 Vi venter fremdeles på noen deler til dieselpumpen vår. Det var selvfølgelig en aksling og noen pakninger som ikke kom i første forsendelsen., og bestemte oss derfor for å ta Eventyr opp på slipp. Da kan vi utnytte ventetiden med å gjøre arbeid over og under vannlinjen.

Det er en trivelig liten slipp her i Tyrrel Bay på Carriacou. Vi har jo tilbrakt mange uker på øya her, og begynner å bli godt kjent. Eventyr ble løftet med kran opp fra sjøen, og kjørt inn på land. Den ble høytrykksspylt av noen av de lokale, før den ble satt på plass. Vi benyttet sjansen til å spise lunsj på Yacht Klubben ved siden av, og hadde god oversikt.

 . Vi har begynt å dra av en del av malingen på skutesiden for den flasset en del. Det var litt mer jobb en vi hadde regnet med. Men vi skal være her noen dager, for da kommer sannsynligvis resten av de etterlengtede delene.

Etter å skrapt vekk mesteparten av malingen på skutesiden, har vi slipt med slipemaskin. Da blir det veldig støvete, så vi hadde maske, briller(vannsportbriller, for vi hadde ikke vernebriller) og hørselsvern. Fikk overflaten ganske fin og jevn. Vi byttet på slipingen for det er tung arbeidsstilling.

 Vi begynner å skrape av gammel maling

 Stein Olav sliper skutesiden og har fullt av verneutstyr, bla vannsportbriller for å beskytte øynene

 Stein Olav skal lage noen overføringer på de 2 dieseltankene vi har slik at de ikke er avhengig av hverandre. Han skal heve utluftingen til tankene også, for vi antar at det er der vannet har kommet seg inn i dieselen i utgangspunktet.

Stoffer båten 1-2 strøk også. Har holdt seg ganske bra siden slippsettingen i Spania, men det er jo greit å ha gjort det. Denne gangen bruker vi ruller istedenfor kost og da er det veldig mye lettere å påføre bunnstoffet.

 Vi oppdaget et brist i mesanmasten på forrige seilas fra Grenada og oppover hit. Vi ble anbefalt å ta ned masten, og la en av de lokale trearbeiderne hjelpe oss med å reparere skaden.

Vi fikk hjelp av Grete og Jan Cato til å ta den ned før de dro. Fikk kontakt med Bernard, som nå jobber med å erstatte et stykke av masten. Det viste seg at et stykke av den var råtten innvendig. Bernard sier at resten ser bra ut! Heldigvis….

Vi får kyndig hjelp av Bernard til å reparere mesanmasten

Grethe og Stein Olav er i godt humør

Vi traff Grethe og Bjørn fra Carmensita igjen, for de er på vei sydover til karnevalet på Trinidad. Hadde en kjempe koselig middag om bord hos de. Kosten var ekte norske fiskeboller i hvit saus. Hurra!

Tilbake

Kaffeslaberas med noen av de andre som ligger sammen med oss

Søndag på slippen er en stille dag, men vi laget kanelboller og kaffe, og inviterte noen av naboene over. Hyggelig med et avbrekk i jobbingen, og dele erfaringer med hverandre.